Wat kan Aarden Makelaardij voor u betekenen bij het verkopen van uw huis?

Om uw huis zo gunstig mogelijk te kunnen verkopen, maken we eerst een nauwkeurige inschatting van de marktwaarde van uw pand en omliggende grond. Niet alleen inhoud en kwaliteit van uw pand spelen een belangrijke rol, maar ook locatie en ligging zijn essentieel in het vaststellen van de marktwaarde. 
 
Wat maakt uw huis interessant voor de verkoop?
Vervolgens gaan wij aan de slag om uw huis onder de aandacht te brengen bij een zo groot mogelijke groep van potentieel geïnteresseerde kopers. Belangrijk daarbij is om mogelijkheden en met name sterke punten van uw huis goed op een rij te zetten. Wat maakt uw huis interessant voor de verkoop? Biedt het de rust van het buitengebied, de dynamiek van een centrum of de gemoedelijkheid van een kleine gemeente c.q. buitenwijk? Is het klassiek, modern of iets daar tussenin? Is uw huis nieuwbouw of heeft het juist een sfeervolle geschiedenis? Dat zijn allemaal belangrijke elementen om uw woning kansrijk te positioneren in de woningmarkt om op die manier de aandacht te trekken van de doelgroep die juist naar een huis als dat van u op zoek is.
 
Traditionele en moderne communicatiemiddelen
Om die doelgroep te interesseren in de koop van uw huis, maken wij gebruik van alle beschikbare communicatiemiddelen, zowel traditioneel als modern. Van een bord in de tuin, advertenties tot en met 2D en 3D plattegronden, foto slideshows en social media; alles om uw huis op een zo effectief mogelijke wijze onder de aandacht te brengen bij de juiste groep mensen.
 
Degelijke en complete verkoopondersteuning
Het resultaat van al deze inspanningen zijn geïnteresseerde kopers die uw huis bezoeken om te zien of de woning inderdaad voldoet aan de verwachtingen die het bij hen heeft gecreëerd. Is dat inderdaad het geval, dan begint het spel van loven en bieden. En ook daarin bieden we u graag ondersteuning zodat u aan het eind van de rit het gevoel heeft dat u uw huis daadwerkelijk voor een goede prijs hebt verkocht...