Wat kan Aarden Makelaardij voor u betekenen bij het kopen van een huis?

Natuurlijk spelen gevoelsmatige en esthetische overwegingen een belangrijke rol bij de keuze van een huis, maar de koop ervan is voor alles toch een omvangrijke en vaak ingrijpende financiële beslissing. Wij adviseren u dan ook om in de eerste plaats goed advies in te winnen met betrekking tot uw financiële draagkracht. Op korte én op langere termijn. Zodat u exact het bedrag kunt bepalen dat u wilt en kunt besteden.
 
De mogelijkheden in kaart
Met deze financiële gegevens gaan wij vervolgens voor u aan de slag om de mogelijkheden in kaart te brengen. Uiteraard gebaseerd op uw persoonlijke wensen en eisen. Een huis is immers meer dan een verzameling op elkaar gestapelde stenen. Een huis is locatie, indeling en inrichting; maar een huis is toch vooral een thuis. Zoekt u de rust van het buitengebied of geeft u juist de voorkeur aan de dynamiek van het centrum? Houdt u van klassiek of modern? Wilt u het gemak en het comfort van nieuwbouw of juist de sfeer van een huis met een geschiedenis? Het zijn allemaal belangrijke overwegingen die wij meenemen in onze zoektocht naar het huis van uw dromen.
 
Degelijke en complete koopondersteuning
Aan het einde van deze zoektocht komen wij met een aantal voorstellen die voldoen aan uw financiële mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. En vervolgens gaan we de opties die u bevallen gezamenlijk bezoeken. Daarbij kijken wij o.a. naar technische zaken zoals de conditie van de woning en de grond waarop deze is gebouwd, terwijl u uiteraard bekijkt of de woning inderdaad is zoals u het wenst. Op basis van beider bevinden in combinatie met de vraagprijs kan het loven en bieden beginnen. En ook daarin bieden we graag ondersteuning zodat u aan het eind van de rit het gevoel heeft dat u uw nieuwe huis daadwerkelijk voor een goede prijs hebt gekocht...